Teszt_fooldal

Stojcsics Katalin

-fodrász, hajhosszabbító-

A szakmám egyben a hobbim, én akkor vagyok boldog, ha vendégeim elégedetten távoznak tőlem-

2009 óta saját szalonom vezetem vidéken, most úgy hozta az élet Pesten mutathatom meg tudásom. Már tanuló koromban rengeteget képeztem magam, azóta is minden újonnan megjelenő technikát próbálok elsajátítani. Szeretnék nektek minőségi szolgáltatásokat nyújtani, hogy a fodrászhoz járás ne egy szükséges rossz legyen az életetekben, hanem ki élvezhessétek minden percét. Szeretettel várlak benneteket a Paskal Rose Beauty szalonomban. Ismerjétek meg szolgáltatásainkat, keressetek bizalommal, ha korrekcióról van szó,-ha kipróbálnád a legújabb melírtechnikákat vagy csak szeretnél egy frissítő hajmosást.

Ismerd meg hajkelezéseinket

Mirjam Tausz

-szempilla stylist-

Miri vagyok és szeretnék nektek bemutatkozni pár mondatban. Már nagyon fiatalon tudtam, hogy ez az a szakma amivel kifejezhetem a saját művészetem. A volume világában érzem igazán otthonosan magam, de a Classic szetteket is imádom elkészíteni. Úgy gondolom a szakma egyik legjobbjától sikerült elsajátítanom a technikákat. Minden szett építésénél a maximumot szeretném nektek nyújtani, hogy egy olyan szolgáltatást kapjatok ahonnan úgy távoztok, ahogyan elképzeltétek. Várlak szeretettel titeket a Paskal Rose Beauty szalonban!

Ismerd meg szempilla műhelyünket

Mivel foglalkozunk?
Ismerd meg speciális hajkezeléseinket


IDŐPONTOT FOGLALOK
szalon@paskalrosebeauty.hu

Miért Jelentkezz be online?


Et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.


Időpontot foglalok
 
Időpontot foglalok