Szempilla építés és töltés

1D Classic:


A klasszikus 1D szempillaépítés a legrégebbi szálas építési forma. Ennél a formánál egy saját szempillára egy műszempilla kerül, ezáltal a legtermészetesebb hatást érhetjük el. Azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik nem akarnak látványos műszempillákat, inkább a könnyed, visszafogott hatást részesítik előnyben. Viselése azoknak is ajánlott, akik előtte egyáltalán nem, vagy csak ritkán sminkelték magukat.

Szempilla töltés Szempilla építés

2D Light Volume:


A duplázott 2D műszempilla esetében egy természetes szempillára két műpillát applikálunk, ezáltal eredményezve dúsabb, látványosabb hatást. A természetes szempilla megóvása és kímélése érdekében vékonyabb, könnyedebb szálakkal végezzük az építést, így a szett sokáig hordható marad, és nem tesz kárt a saját szempillákban. A 2D műszempillát azoknak ajánlom, akik látványosabb hatást szeretnének, illetve igéző tekintetre vágynak.
Szempilla töltés Szempilla építés

Volume 3-6D Volume, Russian Volume:


A “volume” szó dúsítást jelent. A szempillaépítésben a volume egy dúsító technika, mely által 3-4D, 5-6D pillákat építhetünk. Eszerint egy saját szempillára 3, 4, 5, illetve 6 szál műszempilla kerül. Ezeket a szempilla tincseket, másnéven fanokat a szempilla stylist alakítja ki, különféle technikával és kellő tapasztalattal. Helyes tincsalkotási technika során a szempilla-fan a tövében egyé válik, a végén pedig legyezőszerűen terül szét. Így kerül fel egy tincs egy saját szempillára, ezzel téve dúsabbá, látványosabbá a szettet. E műszempillák légiesen könnyűek, és ultravékonyak, így nem nehezítik el a saját szempillát, nem tesznek kárt abban. A volume szempillát azoknak ajánlom, akiknek ritka a saját szempillája, illetve akik nem érik be a kevéssel, akik drámai hatást szeretnének elérni!


Szempilla töltés Szempilla építés

Szempilla ápolási tanácsok


Az építések után 48 óráig nem érheti a szempillát:

  • Víz, könny, verejték
  • Hő pl. szolárium, szauna
  • Gőz, pára pl. főzés, fürdőszobában lecsapódó pára
  • Lehetőleg ne mossunk hajat (víz, hő)

Soha nem érheti:

  • Olaj, vagy olajtartalmú termék pl. szemfesték lemosó

Amire még figyelnünk kell:

  • Ne dörzsöljük a szemünket, ne tépkedjük a szempillákat!
  • Ajánlott inkább hanyatt aludni, a párnához dörzsölődés elkerülése végett!
  • Minden reggel ajánlott szempillakefét használni!
  • Miután letelik az építés utáni 48 óra, kötelezően tisztítani kell minden nap a szempillákat szempilla samponnal és vízzel, a megfelelő higiénia elérése érdekében!
  • Töltésre ne érkezzünk sminkmaradványokkal, minden építés előtt alaposan tisztítsuk meg a szempillákat!
Időpontot foglalok